Κέρκυρα: Δύο συλλήψεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας άνδρας και μία γυναίκα (41 και 31 ετών αντίστοιχα), συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων την Τρίτη 9/9 στην πόλη, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία κατά συναυτουργία. Συγκεκριμένα:
Οι δράστες, το πρωί της ίδιας μέρας τραυμάτισαν έναν 39χρονο, χτυπώντας τον με κομμάτι ξύλου και στη συνέχεια του πήραν 380 ευρώ, 40 ναρκωτικά δισκία (τα οποία κατείχε νόμιμα), αλλά και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Στη συνέχεια, ο 41χρονος προσπάθησε να του προκαλέσει ασφυξία με τη χρήση ρούχου και απέτυχε λόγω της επέμβασης άλλου ατόμου που βρισκόταν στο σημείο.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων και του χρηματικού ποσού, τα οποία επιστράφηκαν στον 39χρονο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
ΦΩΤΟ@oraiokastro24.gr
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.