Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Κέρκυρα

εκλογές 2023
25 Ιουνίου 2023 / 13:48
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών έχουν προσέλθει στα προκαθορισμένα εκλογικά τμήματα και ασκούν τα καθήκοντά τους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από  την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η ψηφοφορία πραγματοποιείται κανονικά, χωρίς να έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών έχουν προσέλθει στα προκαθορισμένα εκλογικά τμήματα και ασκούν τα καθήκοντά τους.

Το μεσημέρι, μια ηλικιωμένη γυναίκα 95 ετών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε εκλογικό τμήμα της παλιάς πόλης προκειμένου να ψηφίσει, αφού επιθυμούσε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Σε ερώτηση σχετικά με το πότε αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα, ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας κ. Ζορμπάς απάντησε «Με δεδομένο ότι την προηγούμενη φορά τα αποτελέσματα βγήκαν γρήγορα, υπολογίζουμε ότι κατά τις 20:30, εννιά παρά θα έχουμε ασφαλή αποτελέσματα. Ίσως και νωρίτερα».

Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του γ.γ. του Υπ. Εσωτερικών Μ. Σταυριανουδάκη, από τα χαμηλότερα ποσοστά συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία εμφανίζουν η Κεφαλονιά και η Λευκάδα.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.