Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ(μ-λ) στα Ιόνια Νησιά

ΚΚΕ(μ-λ)
13 Ιουνίου 2023 / 13:50

Ποιοι οι υποψήφιοι σε Κέρκυρα, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο

ΚΕΡΚΥΡΑ- ΚΚΕ(μ-λ). Για δεύτερη φορά στις 25 Ιούνη ο λαός καλείται με πειθαναγκασμούς, εκβιασμούς, αποπροσανατολισμούς και απάτες να νομιμοποιήσει με την ψήφο του νέους γύρους άγριας αντιλαϊκής επίθεσης, παραπέρα επιβολής της πολιτικής «όλα στο κεφάλαιο, όλα για το κεφάλαιο», παράλληλα με την όλo και πιο βαθειά εμπλοκή στον πόλεμο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ με τη ΡΩΣΙΑ. Η κλιμάκωση της ιμπεριαλιστικής σύγκρουσης στην Ουκρανία πέρα από θανάσιμους κινδύνους επιδεινώνει την αντιλαϊκή ρότα των εξελίξεων.

Το ΚΚΕ(μ-λ) παρεμβαίνει με ψηφοδέλτιο και στις 25 Ιούνη και ζητά ψήφο από τους εργαζόμενους και τη νεολαία και αμοιβαία δέσμευση στην υπηρέτηση της κατεύθυνσης της μαζικής λαϊκής αντίστασης για την υπεράσπιση της ζωής και του δίκιου των ανθρώπων της δουλειάς.

Μόνο με την οργάνωση και την αντίσταση του λαού μπορούν να μπουν αναχώματα στη βάρβαρη επίθεση κεφαλαίου ιμπεριαλιστών. Μόνο μέσα από την αντίσταση στην επίθεση μπορούν να διαφοροποιηθούν και ν’ ανατραπούν σε μια πορεία οι συσχετισμοί και να βρουν ξανά έδαφος ν’ αναπτυχθούν αγώνες για ένα κόσμο ανθρωπιάς που είναι ιστορικά εφικτό και αναγκαίο.

Το ΚΚΕ(μ-λ) αρνείται όπως πάντα να σπέρνει εκλογικές αυταπάτες. Η μόνη χρήσιμη ψήφος είναι αυτή που ενισχύει τη γραμμή της αντίστασης και της πάλης του λαού. Στο δρόμο λαέ μπορείς να τους νικήσεις!

Με τις ακόλουθες αγωνίστριες και τους ακόλουθους αγωνιστές συμμετέχει το ΚΚΕ (μ-λ) στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΡΟΥΚΑΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Ιωάννη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΜΠΟΥΤΣΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Παύλου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του Ιωσήφ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΥΡΤΩ του Μιχαήλ