Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη Σακοράφα στην Κέρκυρα

ΜΕΡΑ 25
06 Μαΐου 2023 / 15:21

"Σκοπός της επίσκεψης είναι μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» να συναντήσει φορείς, κομματικά μέλη και πολίτες, να συζητήσουν και να αναπτύξουν τις θέσεις του Κόμματος αλλά και να ακούσουν τους πολίτες"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΕΡΑ 25). Η Αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη», κα Σοφία Σακοράφα, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Κέρκυρα την Κυριακή και τη Δευτέρα 7 & 8 Μαΐου 2023.

Σκοπός της επίσκεψης είναι μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» να συναντήσει φορείς, κομματικά μέλη και πολίτες να συζητήσουν και να αναπτύξουν τις θέσεις του Κόμματος αλλά και να ακούσουν τους πολίτες.
 
Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 θα συνοδεύσει τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάννη Βαρουφάκη, στην Κέρκυρα και θα δώσει το παρόν στην Κεντρική Προεκλογική Ομιλία που θα γίνει στις 19:00 στο Πλακάδο Αγίου Σπυρίδωνα.
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα της Δευτέρας έχει διαμορφωθεί ως εξής :
 
Δευτέρα 8 Μαΐου 2023
 
09:00:   Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και συναντήσεις με φορείς εργαζομένων του Νοσοκομείου (Σύλλογο Νοσοκομειακών Ιατρών, Σύλλογο Νοσηλευτικού Προσωπικού και Σύλλογο Καθαριστριών).
 
11:30:                   Πλατεία Λιστόν, συνάντηση και συζήτηση με τον Σύλλογο Κατοίκων Παλαιάς Πόλης.
 
12:30:                   Πλατεία Λιστόν, συνάντηση με τα Σωματεία Ιδιοκτητών Ταξί Ταξιάρχης και Άγιος Χριστόφορος και συζήτηση για θέματα ενδιαφέροντός τους.
 
14:00:                   Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, συνάντηση με αθλητικά σωματεία στίβου του νομού και συζήτηση για τα σοβαρά ζητήματα αθλητικών υποδομών που απασχολούν το νησί.
 
17:00:    Ερημίτης, επίσκεψη στο τοπικό πανηγύρι.