Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Σοφία Σακοράφα τη Δευτέρα 16/9 στην Κέρκυρα

Από την προηγούμενη επίσκεψη της κας Σακοράφα με τον τεχνικό σύμβουλο του της ΤΕ ΣΕΓΑΣ κ. Μόσχο ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΣΑΚΟΡΑΦΑ
13 Σεπτεμβρίου 2024 / 17:24

Θα ενημερωθεί και θα συναντήσει φορείς ώστε να βρεθούν λύσεις στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ο στίβος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα θα έλθει στο νησί την Δευτέρα, για να ενημερωθεί και να συναντήσει φορείς ώστε να βρεθούν λύσεις στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις αθλητικές εγκαταστάσεις ο στίβος. Η άλλοτε παγκόσμια ρέκοντ γούμαν στον ακοντισμό, έχει έλθει και παλιότερα για τον ίδιο λόγο, επειδή όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει, μια ακόμη επίσκεψη και κυρίως μια συνάντηση με ανθρώπους που έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για τον αθλητισμό και τον στίβο (Περιφερειάρχης, Δήμαρχος), ίσως βοηθήσει για κάτι καλό.

Οι συναντήσεις

Στις 10.00π.μ., η κ. Σακοράφα μαζί με την Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας θα επισκεφθεί τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή στην έδρα την Περιφέρειας (Παλαιά Δικαστήρια).

Στις 11.30 π.μ., θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κ. Στέφανο Πουλημένο στο Μαράσλειο μέγαρο.

Στις 12.00μ.μ, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Ε.Δ του Ε.Α.Κ. Κέρκυρας στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε Κέρκυρας (Νομαρχία).

Στις 12.15μ.μ, θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε Κέρκυρας (Νομαρχία)

Στις 12.30μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Κέρκυρας (Νομαρχία) θα συναντηθεί και θα συζητήσει με τα αθλητικά σωματεία της Κέρκυρας που καλλιεργούν τον στίβο.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ