Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θεματοφύλακες της κερκυραϊκής παράδοσης, οι παλιοί πρόσκοποι

ΚΕΡΚΥΡΑ
14 Απριλίου 2023 / 14:54
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Η νηστίσιμη μακαρονάδα των παλαιών προσκόπων σερβιρίστηκε και φέτος, Μ. Πέμπτη βράδυ, στο Προσκοπείο. Ήταν η δέκατη, ίσως και πιο παλιά, τέτοια εκδήλωση που εξελίχθηκε στη ζεστή ατμόσφαιρα, που οι πρόσκοποι, άλλοτε νέοι, τώρα παλαιοί, ξέρουν να φτιάνουν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους που ήταν πρόδηλο πως ήταν χαρούμενοι που μπορούν να βρίσκονται, μέρες πούναι!

Ψυχή της όλης εκδήλωσης, στο ρόλο του μάγειρα, ο άλλοτε πρωταθλητής σ' όλα τα σπορ, Σπύρος Τσιμίνος. Οικοδεσπότες οι άνθρωποι της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων.



Εκεί και ο βουλευτής, Αλέκος Αυλωνίτης μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Αλέκο Μιχαλά (σ.σ. αν και επισήμως δεν έχει ανακοινώσει ο ίδιος κάτι).

Η βραδιά κύλησε με ευχές για Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά!

Τα κόκκινα αυγά

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων ΠΕ Κέρκυρας καλεί, το Μ. Σάββατο 15 Απρίλη 2023 αμέσως μετά την 1η Ανάσταση (11:00) να "κατηφορίσετε" στο Προσκοπείο να "τσουγκρίσουμε" παρέα "κόκκινα αβγά" ανταλλάσσοντας πασχαλινές ευχές! Πλούσιοι μεζέδες και ουζάκι σας περιμένουν, όλα προσφορά της Ένωσής μας... (είσοδος ελεύθερη σε μέλη και φίλους της Ένωσης).

Καλή Ανάσταση σε κάθε προσκοπική οικογένεια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.