Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα για το Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας

ΤΣΙΠΡΑΣ
10 Απριλίου 2023 / 10:00

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαζί με την οικογένειά του, θα παρακολουθήσει τις θρησκευτικές εκδηλώσεις των ημερών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κέρκυρα επέλεξε για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, που αναμένεται με την οικογένειά του στο νησί, την Μεγάλη Παρασκευή.
 
Την είδηση επιβεβαίωσε στην «Ε» ο συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας Χρήστος Μωραΐτης.
 
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παρακολουθήσει τις θρησκευτικές εκδηλώσεις των ημερών και θα παραστεί στους Επιταφίους τη Μ. Παρασκευή, όπως και στην Ανάσταση το Μ. Σάββατο.

Στο πλαίσιο της παραμονής του, αναμένεται να έχει συναντήσεις με στελέχη και υποψήφιους βουλευτές του κόμματος.
 
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται το νησί των Φαιάκων. Μάλιστα το 2017 γιόρτασε το Πάσχα στην Κέρκυρα ως πρωθυπουργός, ενώ επίσημη επίσκεψη είχε πραγματοποιήσει τον Ιούλιο του 2020, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να αποχωρήσει από την Κέρκυρα την Δευτέρα του Πάσχα. Το ανεπίσημο αυτό ταξίδι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης  στην Κέρκυρα, καθώς δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει κάποια πολιτική συγκέντρωση, γνωστοποιήθηκε μετά το πέρας των εργασιών της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του κ. Τσίπρα, πραγματοποιείται λίγες μόλις ημέρες πριν από την επίσημη έλευση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Κέρκυρα, την Τετάρτη 19 Απριλίου, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ