Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα μετά το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πρωθυπουργός
06 Απριλίου 2023 / 11:05

Ήδη το γραφείο του Πρωθυπουργού έχει ζητήσει στοιχεία από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αναφορικά με τα εν εξελίξει έργα ή αυτά που προγραμματίζονται καθώς και τις χρηματοδοτήσεις ΕΣΠΑ και ΠΔΕ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κέρκυρα αναμένεται να επισκεφθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις εορτές του Πάσχα, σύμφωνα με πληροφορίες της "Ε", με πιθανότερη ημερομηνία την Τετάρτη 19 Απριλίου. Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες και τα κομματικά στελεχη, ενώ αναμένεται να δώσει επίσημη ομιλία.

Στο προεκλογικό πλαίσιο της επίσκεψής του, αναμένεται επίσης να παρουσιάσει και επισήμως το ψηφοδέλτιο της Κέρκυρας, το οποίο έχει πλέον οριστικοποιηθεί, μετά και τη συμπλήρωσή του με το δεύτερο όνομα της γυναίκας υποψηφίου που αποτελούσε την τελευταία εκκρεμότητα. 

Υπενθυμίζεται ότι οι γαλάζιοι υποψήφιοι βουλευτές της Κέρκυρας θα είναι: Στέφανος Γκίκας, Σπύρος Κροκίδης, Άγγελος Σπύρου, Εύα Καρύδη και Αγγελική Αυλωνίτη. 

Ήδη πάντως το γραφείο το Πρωθυπουργού έχει ζητήσει στοιχεία από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αναφορικά με τα εν εξελίξει έργα ή αυτά που προγραμματίζονται καθώς και τις χρηματοδοτήσεις ΕΣΠΑ και ΠΔΕ.

Τον Πρωθυπουργό πιθανότατα θα συνοδεύουν κορυφαία υπουργικά στελέχη. Η ημερομηνία της επίσκεψης, αναμένεται να "φιξαριστεί" μέσα στις επόμενες μέρες.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ