Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι διασώστες της ΕΜΕΔ για τον εντοπισμό της 59χρονης αγνοούμενης

ΕΜΕΔ
06 Απριλίου 2023 / 09:42
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

«Μετά από ενα εξαντλητικό 3ήμερο συνεχούς έρευνας, η επιμονή όσων συμμετείχαν έφερε τα χαρούμενα μαντάτα»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ικανοποιήσή τους για το αίσιο τέλος στην περιπέτεια της Τρέισι Μάνεση που είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Δευτέρας, μεταφέρουν σε σημείωμά τους οι εθελοντές διασώστες.

«Η χαρά της ομάδας μας είναι μεγάλη, η 59χρονη, βρέθηκε σώα! Στις 5 Απριλίου και ώρα 15.20, μετά από ενα εξαντλητικό 3ήμερο συνεχούς έρευνας και επίμονης προσπάθειας, η ομάδα μας κατάφερε με την άριστη συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τις πρώτες κυρίως ώρες της εξαφάνισης και παρά την βαλτώδη, δασώδη περιοχή που ανευρέθη, η επιμονή όσων συμμετείχαν έφερε τα χαρούμενα μαντάτα. Συγχαρητήρια σε όλους».
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.