Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκος Δένδιας: "Είμαι καλά, σας ευχαριστώ"

Νίκος Δένδιας
29 Δεκεμβρίου 2022 / 19:58

Στη διάρκεια της θείας λειτουργίας στη Μονή Ξενοφώντος ο υπουργός Εξωτερικών αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να χτυπήσει στη μύτη και τα δόντια.

Καλά στην υγεία του είναι, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Εξωτερικών,  ο υπουργός Νίκος Δένδιας, μετά τη λιποθυμία του στη Μονή Ξενοφώντος στο Αγιον Όρος, χθες το πρωί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Voria.gr, στη διάρκεια της θείας λειτουργίας στη Μονή Ξενοφώντος ο υπουργός Εξωτερικών αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να χτυπήσει στη μύτη και τα δόντια.

Στο Μοναστήρι σήμανε συναγερμός και ο κ. Δένδιας δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αγίου Όρους. Στη συνέχεια κλήθηκε ελικόπτερο προκειμένου να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στην Αθήνα.
 
Ο ίδιος αργά το απόγευμα δήλωσε μέσω Twitter, ότι είναι απολύτως καλά στο σπίτι του, με δύο αμυχές από την πτώση του και ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του.
 
Δηλώνει επίσης εντυπωσιασμένος από όσα είδε και άκουσε από την πρώτη επίσκεψη υπουργού Εξωτερικών στο Άγιον Όρος τα τελευταία 11 χρόνια και δεσμεύτηκε πως θα επιστρέψει σύντομα.
 
Σημειώνεται ότι η διήμερη επίσκεψη του Νίκου Δένδια στην Αθωνική Πολιτεία ξεκίνησε επεισοδιακά, καθώς το ελικόπτερο που τον μετέφερε δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο των Καρυών, και κατέβηκε στην Ιερά μονή Μεγίστης Λαύρας.