Πέμπτη 29.02.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίτιμος δημότης του Δήμου Νότιας Κέρκυρας ο Μητροπολίτης Νεκτάριος

Νεκτάριος
21 Οκτωβρίου 2022 / 16:21

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6.30 μ.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λευκίμμης (Ριγγλάδες)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την εκλογή, χειροτονία και ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριου, οι Αρχιερατικές Περιφέρειες Νοτίου Κερκύρας, Μειλιτειέων σε συνεργασία με τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας και άλλους τοπικούς φορείς, διοργανώνουν εκδήλωση τιμής, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6.30 μ.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λευκίμμης (Ριγγλάδες), με ελεύθερη είσοδο. 
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η ανακήρυξη σε επίτιμο δημότη Νοτίου Κερκύρας, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεκταρίου από τον Δήμαρχο Κώστα Λέσση και το Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Κερκύρας.
 
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η Χορωδία Λευκίμμης, το Παραδοσιακό Φωνητικό Σύνολο της Ενορίας Υ.Θ. Ευαγγελιστρίας Λευκίμμης, το μουσικό σχήμα του μουσικοσυνθέτη Σπύρου Σαμοΐλη με συμμετοχή της Χορωδίας Πετριτή και η Εκκλησιαστική Χορωδία Περιβολίου. 

Τιμητική αναφορά στο πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας θα κάνουν: Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Λινοσπόρης, Ιεορκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως, ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. Δημήτριος Βασιλειάδης, Αρχιερατικός Επίτροπος Νοτίου Κερκύρας και ο Αιδεσιμ. Πρωτ. Σπυρίδων Λέσσης, Αρχιερατικός Επίτροπος Μελιτειέων.