Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εργατικό ατύχημα στο χώρο του ΣΜΑ στο Τεμπλόνι

ΣΜΑ
14 Ιουνίου 2022 / 10:31
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα αριστερής πηχιοκαρπικής και εξάρθρωση αγκώνα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας 42χρονος εργάτης γενικών καθηκόντων τραυματίστηκε το Σάββατο το πρωί στο ΣΜΑ Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας στο Τεμπλόνι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα αριστερής πηχιοκαρπικής και εξάρθρωση αγκώνα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κέρκυρας για την απαιτούμενη παροχή ιατρικής φροντίδας.

Όπως τόνισε στην «Ε» ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Σερεμέτης πρόκειται για εργάτη που ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας που διαχειρίζεται το ΣΜΑ.
Σημειώνεται ότι ο χώρος που συνέβη το ατύχημα βρίσκεται σε διαδικασία αδειοδότησης από το Υπουργείο Περιβάλλοντος. «Το ΣΜΑ λειτουργεί από πέρσι τον Αύγουστο. Οι διαδικασίες για την αδειοδότησή του είναι χρονοβόρες και δεν εξαρτώνται από εμάς. Ο φάκελος για την αδειοδότησή του ελέγχεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και μέσα στις επόμενες 20 ημέρες περιμένουμε να τη λάβουμε», ανέφερε ο κ.Σερεμέτης.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.