Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κόντρα Γκούση - Ανδριώτη και στη μέση ο Πρόεδρος της Δημ.Κοινότ.Λευκίμμης

ΓΚΟΥΣΗΣ
28 Φεβρουαρίου 2022 / 15:28

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Σε κατηγορηματική διάψευση του περιεχομένου της ανάρτησης στο fb του Αντιδημάρχου Ν.Κέρκυρας Σωκράτη Ανδριώτη

περί δήθεν εμπλοκής του σε νομική ενέργεια του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Λευκίμμης Κωνσταντίνου Γαρδικιώτη, προέβη ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ΔΗΜΟΣΥΝ Νίκος Γκούσης. 

Όπως επισημαίνει ο κ. Γκούσης, η συγκεκριμένη απαράδεκτη ενέργεια του κ. Ανδριώτη αποτελεί, κατά τη γνώμη του, προσβολή κατά του κ. Γαρδικιώτη, αφού τον θεωρεί ως ενεργούμενο τρίτων και ανίκανο να ανταποκρίνεται στο ρόλο του,να ασκεί δηλαδή τις αρμοδιότητες  που εκ του νόμου του έχουν ανατεθείμε τη ψήφο των συνδημοτών του σε διακριτή εκλογική διαδικασία.

"Θυμίζω ότι ο κ. Γαρδικιώτης είναι Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Λευκίμμης και με αυτήν την ιδιότητα ενεργεί, ως οφείλει. Όμως ταυτόχρονα αποτελεί κατασυκοφάντηση του προσώπου μου, αφού με ανυπόστατα ψεύδη με θεωρεί ως το πρόσωπο που χρησιμοποιεί τον κ. Γαρδικιώτη για να κτυπήσει τη δημοτική αρχή, με θεωρεί ως κρυπτόμενο και μη έχοντα το θάρρος να ενεργήσω εγώ προσωπικά ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας  του Δήμου Νότιας Κέρκυρας", επισημαίνει ο κ.Γκούσης.

Σύμφωνα με το ν κ.Γκούση, ο κ. Γαρδικιώτης, όπως ο ίδιος αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του, μεταξύ άλλων ζήτησε και έλεγχο νομιμότητας για τη μεταφορά απορριμμάτων, η οποία όπως διαφαίνεται θα εκτελείται μέσω Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων(ΣΜΑ) που θα κατασκευαστεί και θα λειτουργήσει εντός της χωρικής ενότητας της Κοινότητας Λευκίμμης.
         
"Αποτελεί βασική αρχή της χρηστής διοίκησης και εκ των ουκ άνευ υποχρέωση της κάθε Αρχής να λειτουργεί τηρώντας τη νομιμότητα. Σ’ αυτή την περίπτωση θεωρώ ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ούτε μπορεί να εκβιαστεί ή και πιεστεί ή καθοδηγηθεί από κανέναν.

Επομένως γεννά ερωτηματικά το γεγονός ότι τόσο ο κ. Ανδριώτης,όσο και γενικότερα η Δημοτική Αρχή του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, δημιουργούν σενάρια συνωμοσιολογίας και φανταστικούς εχθρούς. Γιατί άραγε, μήπως θέλουν να κρύψουν κάτι μεμπτό; Φοβούνται ότι δεν ενεργούν νόμιμα;

Τέλος, θέλω να καταδικάσω απερίφραστα τα απειλητικά σχόλια τρίτου προσώπου περί ξυλοδαρμού μου που «φιλοξενούνται» στον «τοίχο τουf/b» του κ. Ανδριώτη.
Δυστυχώς 24 ώρες μετά την ανάρτησή του, ο κ. Ανδριώτης δεν έχει διαγράψει από τον «τοίχο» του τις ευθείες απειλές που στρέφονται σαφώς και εναντίον μου, οπότε προκύπτει ως λογικό επόμενο ότι τις υιοθετεί, πράγμα που μπορώ βασίμως να υποστηρίξω.!

Ως εκ τούτου, προσωπικά θεωρώ ότι θα έχει ποσοστό ευθύνης για οποιαδήποτε πράξη βίας υποστώ εγώ ή μέλος της οικογένειας μου ή μέλος της δημοτικής ομάδας της ΔΗΜΟ.ΣΥ.Ν. ή ακόμα για οποιαδήποτε δολιοφθορά γίνει σε περιουσιακό μου στοιχείο", αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ.Γκούση.

Η ανάρτηση του κ.Ανδριώτη:

Συνεπής για άλλη μια φορά ο στενός συνεργάτης του κ. Γκούση Νικόλαου πρόεδρος Τ.Δ Λευκίμμης κ.Κώστας Γαρδικιώτης, κατέθεσε προσφυγή για τη μεταφορά των απορριμμάτων στην Παλαιρο.

Επιδιώκει να δημιουργήσει πρόβλημα στη Δημοτική Αρχή και κατ' επεκταση στους δημότες του Δήμου Νότιας Κέρκυρας. Προσπαθεί να αποκτήσει πολιτική ύπαρξη προσδοκώντας να μείνουν τα σκουπίδια στο δρόμο. Αλήθεια αυτό είναι το όραμά τους για τον τόπο;