Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

46 νοσηλείες στις μονάδες covid του Νοσοκομείου Κέρκυρας - Απεβίωσε 76χρονη στη ΜΕΘ

Νοσοκομείο Κέρκυρας
09 Δεκεμβρίου 2021 / 13:19
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Διακομιδή 22χρονης εγκύου θετικής στον κορωνοϊό

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζεται η πίεση στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, με την καθημερινή εικόνα των νοσηλειών στις μονάδες covid να παραμένει στα ίδια περίπου επίπεδα. 

Το πρωί της Πέμπτης απεβίωσε στη ΜΕΘ μια 76χρονη γυναίκα θετική στον κορωνοϊό.

Παράλληλα διακομίστηκε σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, μια 22χρονη έγκυος με δίδυμη κύηση. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Κέρκυρας, η διακομιδή της έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα διακομίστηκε βρέφος λίγων ημερών, επίσης για προληπτικούς λόγους, το οποίο παρακολουθείται και παρουσιάζει καλή κλινική εικόνα.

Μέχρι ώρας (13:30), νοσηλεύονται συνολικά 46 ασθενείς με κορωνοϊό, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά. Ειδικότερα: 26 βρίσκονται στη Μονάδα Λοιμώξεων, 18 στην Πνευμονολογική Κλινική και δύο ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.   
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.