Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου στην Κέρκυρα στην συνάντηση Στασινόπουλου-Μουζακίτη

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
08 Nov 2021 / 14:33

Στη συνάντηση αναλύθηκαν θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της Κέρκυρας αλλά και της Περιφέρειας συνολικά

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τον Πρόεδρο της Ιονίου Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ, Κωνσταντίνο Μουζακίτη, συναντήθηκε το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στην Κέρκυρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας Γ.Στασινόπουλος.

Αναλύθηκαν θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της Κέρκυρας αλλά και της Περιφέρειας συνολικά. Συγκεκριμένα τέθηκε η ανάγκη που υπάρχει για την εντατική επιμόρφωση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών πάνω σε λειτουργικά ζητήματα και σύγχρονα μέσα καθώς και της εξειδίκευσης των εργαζομένων για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών. Επίσης συζητήθηκε το ζήτημα της δημιουργίας επιχειρηματικού πάρκου στην Κέρκυρα, το οποίο θα στεγάσει μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσης όχλησης και το επίπεδο που βρίσκεται η δράση αυτή.

Από την πλευρά του ο κ.Στασινόπουλος, δεσμεύτηκε ότι ως αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειάς μας, θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους και μέσω της συνεργασίας θα επιτύχουν το όραμα για ουσιαστική στήριξη και ανάπτυξη των επιχειρήσεών μας.

 Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται συναντήσεις και συνεδριάσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς σε όλα τα Ιόνια Νησιά, ώστε μέσω του διαλόγου να χαρτογραφηθούν τα προβλήματα και να σχεδιαστούν οι καλύτερες λύσεις μέσω των αρμοδιοτήτων τους.

"Στόχος μας αποτελεί η αναβάθμιση και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στα Ιόνια Νησιά, η ανάδειξη και στήριξη της καινοτομίας και της πρωτοπορίας, και προς αυτή την κατεύθυνση, υπό τις οδηγίες της Περιφερειάρχη μας κ. Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, εργαζόμαστε καθημερινά", ανέφερε ο κ.Στασινόπουλος.