Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

14 ασθενείς στη Μονάδα Covid και ένας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κέρκυρας

Νοσοκομείο Κέρκυρας
05 Nov 2021 / 12:54

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε διψήφιο νούμερο παραμένουν οι νοσηλείες ασθενών με κορονοϊό στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας

την ώρα που έχει σημάνει συναγερμός στην Κέρκυρα από την αύξηση των κρουσμάτων, καθώς μόνο τα τελευταία δυο 24ωρα (3 και 4/11) καταγράφηκαν 186 νέες μολύνσεις (93 ημερησίως).

Ειδικότερα μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής νοσηλεύονταν 14 άτομα στην ΜΕΛ και ένας 65χρονος εμβολιασμένος στην ΜΕΘ. Οι ηλικίες των νοσηλευομένων στην ΜΕΛ κυμαίνονται από 27-86 ετών, ενώ στην πλειονότητά τους οι ασθενείς δεν έχουν εμβολιαστεί.

Η Κέρκυρα βρίσκεται ήδη στο «κόκκινο» επίπεδο του επιδημιολογικού χάρτη μαζί με ακόμη 26 Περιφερειακές ενότητες σε όλη τη χώρα σε σύνολο 50. Προς το παρόν πάντως, όπως επισημαίνουν νοσοκομειακές πηγές, η αύξηση των κρουσμάτων στην Κέρκυρα δεν έχει αντίστοιχη αύξηση και στις νοσηλείες των ασθενών.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Παρακαλείσθε, για οποιαδήποτε αναπαραγωγή αυτούσιου περιεχομένου παραγωγής της δημοσιογραφικής ομάδας της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, να κάνετε γραπτή ή προφορική αναφορά στην πηγή με ενεργό λινκ