Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλες ποσότητες αγαθών για τους πυρόπληκτους συγκέντρωσε η «Μέλισσα»

Πυρόπληκτοι
18 Αυγούστου 2021 / 13:48

Οι πρώτες 44 κούτες ήδη απεστάλησαν την Πέμπτη 12 Αυγούστου και σήμερα αποστέλλονται οι υπόλοιπες, δωρεάν με την ΕΛΤΑ Courier.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την πολύ δύσκολη κατάσταση που περιήλθαν αιφνίδια οι πληγέντες των μεγάλων πυρκαγιών των περιοχών της Βαρυμπόμπης,  των  Θρακομακεδόνων και της  Βόρειας Εύβοιας, στήριξε εθελοντικά η Μουσικός του ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ»  του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας, Τζωρτζίνα Ζουμπουλίδου, σε συνεργασία με εθελοντές των προαναφερόμενων περιοχών και συντονιστή τον Γιώργο Λάππα, την εθελοντική προσφορά των Μαρία Σακκά, Μάρκο Κατσιγιάννη, Λάμπρο Στάθη, Ελεάννα Ζαφειροπούλου, Νάνσυ Αγγελοπούλου και Κωνσταντίνου Πλασκασοβίτη, συγκεντρώνοντας είδη ρουχισμού και πρώτης ανάγκης.

Οι Κερκυραίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα προσφέροντας απλόχερα μεγάλες ποσότητες, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους.
   

Η συγκέντρωση των προμηθειών αυτών ήταν απρόσμενα μεγάλη γεμίζοντας τους χώρους της «ΜΕΛΙΣΣΑΣ»,  δημιουργώντας μια ευχάριστη δυσκολία λόγω χρόνου στην εθελοντική ομάδα  κατά τη διαλογή και συσκευασία σε ειδικές κούτες, που έφθασαν τον μεγάλο αριθμό των 191.
   
Οι πρώτες 44 κούτες ήδη απεστάλησαν την Πέμπτη 12 Αυγούστου και σήμερα αποστέλλονται οι υπόλοιπες, δωρεάν με την ΕΛΤΑ Courier.
 
«Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά την Τζωρτζίνα Ζουμπουλίδου για την ευγενική εθελοντική πρωτοβουλία της, τους εθελοντές της Κέρκυρας και των πληγέντων περιοχών, τους συμπολίτες μας, την ΕΛΤΑ Courier  και τους εθελοντές του Κέντρου Ανακύκλωσης Λιαπάδων που στήριξαν με ευαισθησία την όλη προσπάθεια της αποστολής ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης στους προαναφερθέντες πυρόπληκτους» σημειώνει το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας.