Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγκλωβίστηκε ηλικιωμένος από έκρηξη στην Γαρίτσα

ΕΚΡΗΞΗ
06 Αυγούστου 2021 / 14:21
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 14:00 στην Γαρίτσα στην οδό Αθηναγόρα Καββάδα σε τρίτο όροφο κτιρίου.

Επί τόπου έχει σπεύσει δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για τον απεγκλωβισμό ηλικιωμένου. Το σπίτι έχει πάρει φωτιά, ενώ πιθανότατα η πυρκαγιά προήλθε από έκρηξη συσκευής γκαζιού.




ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (14.51)
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πρίν από λίγο η επιχείρηση απεγκλωβισμού ηλικιωμένου ύστερα απο έκρηξη που σημειώθηκε στον τρίτο όροφο κτιρίου επί της Αθηναγόρα Καββάδα στην Γαρίτσα. Ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για προληπτική νοσηλεία και εξετάσεις, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.