Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποσωληνώθηκε η 27χρονη Κερκυραία που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πατρών

27χρονη
19 Ιουλίου 2021 / 14:04
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν οι γιατροί

ΠΑΤΡΑ. Συγκρατημένη αισιοδοξία για την 27χρονη Κερκυραία που νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας εκφράζουν οι θεράποντες ιατροί. Η νεαρή κοπέλα μετά από αρκετές ημέρες που βρισκόταν διασωληνωμένη λόγω της κρίσιμης κατάστασή της, αποσωληνώθηκε το περασμένο Σάββατο και η εικόνα της υγείας  της είναι καλύτερη.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κοπέλα λίγες μέρε,ς αφότου έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson στην Κέρκυρα, εμφάνισε σοβαρά συμπτώματα αδυναμίας κίνησης, παράλυσης άκρων και κατάπτωσης με αποτέλεσμα να εισαχθεί για νοσηλεία στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Ωστόσο, μετά από σειρά εξετάσεων και παρά την αγωγή που της χορήγησαν οι γιατροί, η κατάστασή της κρίθηκε σοβαρή και έτσι αποφασίστηκε να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλευόταν με εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων. Ωστόσο η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία και οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να διασωληνωθεί.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.