Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστολή Μπιάγκη προς Καρβέλη για την ένταξη του αξονικού τομογράφου 16 τομών στις δομές υγείας της Κέρκυρας

ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ
26 Ιουνίου 2021 / 12:47

Η παραμονή του αξονικού τομογράφου στο νησί και της δομές υγείας της περιοχής καταδεικνύεται τόσο με το ομόφωνο ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, όσο και με τις σχετικές ανακοινώσεις που έχουν δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο από τους φορείς και τα σωματεία του νησιού

ΚΕΡΚΥΡΑ. (Γραφείο Βουλευτή) Με επιστολή του προς τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Ιωάννη Καρβέλη, ο Βουλευτής Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης, ζητά την ένταξη του αξονικού τομογράφου 16 τομών στις δομές υγείας της Κέρκυρας.
Ο Βουλευτής ζητά από τον διοικητή, να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες (χωροταξικό σχεδιασμό και στελέχωση με προσωπικό) ώστε να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του αναβαθμίζοντας έτσι τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στο νησί μας.
«Ο συγκεκριμένος αξονικός τομογράφος αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της τοπικής μας κοινωνίας που πρέπει να παραμείνει ενεργός και λειτουργικός, καθώς κρίνεται απαραίτητος για την εξυπηρέτηση των αναγκών, τόσο των κατοίκων της περιοχής, όσο και των πολυπληθών επισκεπτών του νησιού μας τους καλοκαιρινούς μήνες», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Βουλευτής.