Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μ. Μάστορα: Ραντεβού με την ελευθερία στο mega εμβολιαστικό κέντρο

Μαριλένα Μάστορα
26 Μαΐου 2021 / 15:57

Κάλεσμα της αντιπροέδρου του ΕΑΚΚ: «Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε η μεγάλη μάχη κατά της πανδημίας που τόσο έχει αλλάξει τις ζωές όλων μας»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με αφορμή τα εγκαίνια του mega εμβολιαστικού κέντρου στο ΕΑΚΚ στις 31 Μαΐου, η Μαριλένα Μάστορα γράφει: «Το ραντεβού με την ελευθερία μας είναι ακόμη πιο κοντά! Στις 31 Μαΐου ανοίγει το mega εμβολιαστικό κέντρο Κέρκυρας στο ΕΑΚ. Στον χώρο που φιλοξενεί την αυριανή ελπίδα της χώρας, τώρα θα φιλοξενήσει και θα σώσει το νησί μας, με τους εκατοντάδες καθημερινούς εμβολιασμούς που ήδη έχουν αρχίσει να προγραμματίζονται.

Ο αγώνας μου όλο το προηγούμενο διάστημα, τώρα αποδίδει και τώρα είναι που όλοι πρέπει να «σκοράρουμε».

Η πρότασή μου για άμεση αναβάθμιση και εξωραϊσμό του ΕΑΚΚ σε όλους τους χώρους, που καταψηφίστηκε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας, έρχεται να υλοποιηθεί εν μέρει από την κυβέρνηση. Οι παρεμβάσεις που ήδη γίνονται σε τμήμα του κτιρίου προκειμένου να μπορέσει να φιλοξενήσει την δράση της «Ελευθερίας» και τον κόσμο που εύχομαι να προσέλθει για να εμβολιαστεί κατά της covid-19, μόνο ως θετικές μπορούν να αξιολογηθούν και μάλιστα, να συνεχίσει ο αγώνας διεκδικήσεις επέκτασης των παρεμβάσεων και της συνολικής αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου συνολικά. Γατί αυτό το κτίριο φιλοξενεί τις ψυχές της Κέρκυρας που θα δώσουν καλύτερη τύχη στο νησί.

Η εθελοντική μου προσφορά τόσο στο ιατρικό κομμάτι όσο και στο ΕΑΚΚ, ως αντιπρόεδρος της διοίκησης, θα συνεχίσει να υπάρχει, όσο αυτό αποτελεί ανάγκη του κόσμου και του τόπου και όσο η κυβέρνηση συνεχίζει να ενστερνίζεται τις προτάσεις μου και την προσπάθειά μου στην κατεύθυνση του αθλητισμού αλλά πρωτίστως στην «επιχείρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Ξεκινήσαμε από τα Διαπόντια και συνεχίζουμε στο mega εμβολιαστικό Κέντρο για να καταστεί η Κέρκυρα ένα από τα κορυφαία covid-free νησιά της χώρας μας.
Η βοήθειά μου είναι αμέριστη από όπου και αν ζητείται, τόσο στα Διαπόντια όσο και στα Κέντρα Υγείας μας.

Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε η μεγάλη μάχη κατά της πανδημίας που τόσο έχει αλλάξει τις ζωές όλων μας. Στις 31 Μαΐου δίνουμε το πρώτο ραντεβού στο ΕΑΚΚ.
Όλοι οι πολίτες άνω των 18 μπορούν να δώσουν το δικό τους ραντεβού με την ελευθερία όλων μας. Η πλατφόρμα έχει ήδη ανοίξει στην οποία μπορείτε να μεταβείτε και να κλείσετε το δικό σας ραντεβού!
 
Η αντιπρόεδρος του ΕΑΚ Κέρκυρας, ιατρός
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑ»