Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεκρός ηλικιωμένος από φωτιά στον Αγ. Νικόλαο Κορισσίων

νεκρός ηλικιωμένος
13 Μαρτίου 2021 / 19:53
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Νεκρός στο σπίτι του στον Αγ. Νικόλαο του Δήμου Νότιας Κέρκυρας βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ηλικιωμένος που ζούσε με την σύζυγό του στο χωριό.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε συγγενικό πρόσωπο. Η γυναίκα του έλειπε από το σπίτι στα κτήματα. Πυροσβεστικές πηγές αναφέρονται σε διαπιστωμένη φωτιά στον χώρο της κατοικίας του ηλικωμένου και ως πιθανή αιτία του θανάτου του την εισπνοή καπνού. 
 
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας, Νίκο Λέσση, ο άτυχος άνδρας είναι  συνταξιούχος δάσκαλος. Τα ευρήματα στο σπίτι μαρτυρούν μια μικρή φωτιά στον χώρο που κοιμόταν, που ο καπνός της ίσως του προκάλεσε ασφυξία. Ο νεκρός έφερε εγκαύματα στο σώμα του. Δεν υπάρχει σχετική αναφορά της Αστυνομίας.
 
Το enimerosi.com εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην σύζυγο και την οικογένεια του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.