Κυριακή 02.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αθλητικές Υποδομές: Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης ταρτάν στη Λευκίμμη

ΛΕΥΚΙΜΜΗ
19 Μαΐου 2024 / 12:04
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

"Ένα έργο που θα προσφέρει ιδανικές συνθήκες άθλησης στους αθλητές του τμήματος στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης, γενικότερα για όλη τη νεολαία της περιοχής μας αλλά και στους συνδημότες μας που καθημερινά αθλούνται στο Στάδιο Λευκίμμης."

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και το ξεκίνημα της τοποθέτησης ταρτάν στο γήπεδο της Λευκίμμης για τις ανάγκες των αθλητών στίβου (και όχι μόνο) είναι μια πολύ ευχάριστη είδηση για τη νεολαία και τον αθλητισμό της Νότιας Κέρκυρας. Είναι ένα έργο που είχε εξασφαλίσει τα χρήματα και προετοίμασε η προηγούμενη Δημοτική αρχή του κ. Λέσση και μπορεί να μην είχε ολοκληρωθεί σύμφωνα με τις δηλώσεις τότε, αλλά ξέρουμε τις δυσκολίες και τη γραφειοκρατία σε κάθε Δημόσιο έργο στη χώρα μας. Σημασία έχει ότι η ΑΕ Λευκίμμης με επίσημη ανακοίνωσή της και με φωτογραφικό υλικό επιβεβαιώνει ότι θα έχουμε ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο, αν όλα πάνε καλά πολύ σύντομα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ
Ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης του συνθετικού τάπητα ταρτάν για το στίβο και η κατασκευή περιμετρικού αποστραγγιστικού καναλιού.

Ένα έργο που θα προσφέρει ιδανικές συνθήκες άθλησης στους αθλητές του τμήματος στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης, γενικότερα για όλη τη νεολαία της περιοχής μας αλλά και στους συνδημότες μας που καθημερινά αθλούνται στο Στάδιο Λευκίμμης.

Από αύριο και για περίπου 40 μέρες δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο ποδοσφαίρου και τον στίβο, καθώς θα βρίσκονται μηχανήματα που θα εκτελούν εργασίες. Τα γήπεδα μπάσκετ και τένις θα είναι κανονικά διαθέσιμα.

ΦΩΤΟ@ ΑΕ Λευκίμμης, Το πρώτο δείγμα από το γήπεδο της Λευκίμμης στο ξεκίνημα των εργασιών

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια