Πέμπτη 18.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιτυχής ογκολογική επέμβαση σε ασθενή με Covid19 στο ΠΑ.Γ.Ν.Ι.

Γιάννενα
11 Δεκεμβρίου 2020 / 11:05

Σοβαρή ογκολογική χειρουργική επέμβαση σε νεαρό ασθενή, που έπασχε από νεόπλασμα γαστρεντερικού συστήματος και ήταν θετικός στο Covid19, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

ΙΩΑΝΝΙΝΑ.  Σοβαρή ογκολογική χειρουργική επέμβαση σε νεαρό ασθενή που έπασχε από νεόπλασμα γαστρεντερικού συστήματος πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, ο ασθενής είχε νοσήσει από Covid-19 και παρά την κλινική ανάρρωσή της συνεχίζει να εμφανίζει θετικά test PCR.

Για την πραγματοποίηση, τόσο της επέμβασης, όσο και της νοσηλείας της ασθενούς, ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ελέγχου του κινδύνου διασποράς, τόσο για το υγειονομικό προσωπικό, όσο και τους υπολοίπους νοσηλευόμενους ασθενείς.«Συγχαίρουμε όλους τους εμπλεκόμενους στην πραγματοποίηση της επέμβασης και συνολικά το ακούραστο προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τις προσπάθειες που καταβάλλει.

Ακόμα και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η αντιμετώπιση των ασθενών με σοβαρά προβλήματα υγείας δεν έχει επ’ ουδενί ανασταλεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


πηγή:  Epiruspost.gr

* Τις φωτογραφίες έδωσε στην δημοσιότητα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων