Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύο συλλήψεις σε Κέρκυρα και μια στη Ζάκυνθο για οπλοκατοχή

ΕΛ.ΑΣ.
06 Μαρτίου 2020 / 11:43

Χειροπέδες σ΄ έναν 28χρονο στη Λευκίμμη και σ΄ έναν 55χρονο στην πόλη της Κέρκυρας - Συνελήφθη κι ένας 41χρονος αλλοδαπός στη Ζάκυνθο

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στη σύλληψη τριών ατόμων, σε διαφορετικές περιπτώσεις, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο, για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής.

Όπως ενημερώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, οι τρεις συλλήψεις σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο έγιναν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), των  αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας.

Πρόκειται για έναν 28χρονο κι έναν 55χρονο στην Κέρκυρα, αλλά κι έναν 41 αλλοδαπό στη Ζάκυνθο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στην Λευκίμμη το βράδυ της 5ης Μαρτίου, 28χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα στιλέτο και στις 4 Μαρτίου στην πόλη της Κέρκυρας, 55χρονος για κατοχή μίας πτυσσόμενης μεταλλικής ράβδου (γκλοπ).

Σε μία ακόμη αντίστοιχη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 5 Μαρτίου, στη Ζάκυνθο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, 41χρονος αλλοδαπός για κατοχή ενός σουγιά.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους δικογραφίες οδηγήθηκαν στις αντίστοιχες Εισαγγελικές Αρχές.