Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυτό είναι το πολυτελές Angsana Corfu - πρώην Σαν Στέφανο (photos)!

πεντάστερο ξενοδοχείο
08 Ιανουαρίου 2019 / 14:08

Ανοίγει στην Κέρκυρα το πρώτο ξενοδοχείο στην Ευρώπη της Banyan Tree, μιας από τις σημαντικότερες αλυσίδες πολυτελών resort στον κόσμο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον ερχόμενο Μάιο προγραμματίζεται το άνοιγμα του ξενοδοχείου Angsana Corfu στην Κέρκυρα, που θα αποτελέσει το πρώτο ξενοδοχείο στην Ευρώπη της ασιατικής αλυσίδας Banyan Tree με έδρα τη Σιγκαπούρη, η οποία ειδικεύεται στα πολυτελή ξενοδοχεία. Η ασιατική ξενοδοχειακή αλυσίδα διαθέτει τα brands Banyan Tree, Angsana, Dhawa και Cassia, ελέγχοντας συνολικά 48 ξενοδοχεία σε Κίνα, Κούβα, Ινδονησία, Λάος, Μαλαισία, Μαλδίβες, Μαυρίκιο, Μεξικό, Μαρόκο, Σεϋχέλλες, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ. Όπως γνωστοποίησε, την επόμενη τριετία θα προστεθούν 26 μονάδες ακόμη, ξεκινώντας φέτος με 9 νέα ξενοδοχεία στην Ασία και το Angsana στην Κέρκυρα, που σηματοδοτεί την είσοδό της στην Ευρώπη.




Πρόκειται για το παλιό San Stefano στις Μπενίτσες, το οποίο παρέμενε κλειστό για μία δεκαετία και αφού ανακαινίστηκε πλήρως, έχει μεταμορφωθεί σε ένα καταπληκτικό 5άστερο ξενοδοχείο το οποίο με τη λειτουργία του, αναμένεται να δημιουργήσει αίσθηση στο νησί και στην Ελλάδα γενικότερα. Τα τελευταία δέκα χρόνια η εγκατάσταση αυτή ανήκει στην εφοπλιστική οικογένεια Κέρτσικωφ και υπολογίζεται ότι χρειάστηκαν 50 εκατ. ευρώ για την πλήρη ανακαίνιση του. 




Όπως έχει επισημάνει η KLC ΙΙΙ Hellas, το ξενοδοχείο αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της Κέρκυρας και θα προσελκύσει τουρίστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.Θα διαθέτει 199 δωμάτια και 40 βίλες, ορισμένα με ιδιωτική πισίνα
Στα εστιατόρια θα προσφέρεται ασιατική και διεθνής κουζίνα. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, ο βραβευμένος με  αστέρι Michelin σεφ, Έκτορας Μποτρίνι θα επιμελείται στο κεντρικό εστιατόριο μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις.
Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται επίσης το Angsana Spa, με 16 αίθουσες θεραπείας και χαλάρωσης, εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, θαλάσσια σπορ, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και χώρος για γιόγκα. Για τα παιδιά  υπάρχει το Kids Club με παιδική πισίνα. Τέλος, υπάρχουν αίθουσες για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.