Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Μπενίτσες στην Α΄ τοπική κατηγορία, σε νέο μπαράζ η Ομόνοια

Μπένιτσες
09 Απριλίου 2023 / 18:18
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Σε αγώνα για τα play off ανόδου από την Β΄ ΕΠΣΚ κατηγορία

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα των Μπενιτσών μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθούν οι αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Α΄ κατηγορία στο Νότιο Όμιλο, νίκησε τον Μ. Αλέξανδρο με 6-3 και μετά την πρωταθλήτρια του Βορείου Ομίλου ΑΕ Φαιάκων, κερδίζει την άνοδό της ανεξάρτητα αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική.  

Στο γήπεδο του Ολύμπου έγινε ένα ματς αγγαρεία θα λέγαμε για τον Μ. Αλέξανδρο, αφού ήταν εκτός στόχων και απλά παίζει για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η ομάδα των Μπενιτσών, σε ένα ματς που έγινε σε πολύ φιλικά πλαίσια, ήθελε τους τρεις βαθμούς για να κλειδώσει την άνοδο και τους πήρε, ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας θα υπερτερούσε της Ομόνοιας και το πέτυχε.
 
Η Ομόνοια στο άλλο ματς νίκησε εύκολα 5-1 την Βολίδα η οποία από το 5΄έμεινε με 10 παίκτες, αποβλήθηκε σαν τελευταίος αμυνόμενος ο Χρ. Πάγκαλης. Ο Φυλάκης στο 10΄και το 42΄  έκανε το 0-2, ο Χατζόπουλος το 0-3 στο 54΄και ο Ε. Βλάχος στο 70΄ το 0-4, μείωσε ο Braho για τη Βολίδα στο 72΄με τον Sota στο 86΄να γράφει το τελικό 1-5.
 
 Η Ομόνοια τερματίζει 2η στον Όμιλο και θα αντιμετωπίσει τον 2ο του άλλου Ομίλου, Δία Κασσιόπης σε νέο μπαράζ και οι νικητής θα ανέβει στην Α΄ κατηγορία.    
 
Τα αποτελέσματα της Κυριακής στα ματς που έγιναν:
 
Νότιος Όμιλος
Αποτελέσματα (5η αγωνιστική)
Μπενίτσες – Μ. Αλέξανδρος        6-3 
Βολίδα – Ομόνοια                          1-5
 
Βαθμολογία
ΑΠΣ Μπενίτσες                57
Ομόνοια                             54
Βολίδα                                42
Μέγας Αλέξανδρος         39
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια