Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί στου Τσάρου και στη Λευκίμμη

βρεφικός σταθμός
30 Οκτωβρίου 2018 / 10:39

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου ξεκινούν να λειτουργούν δύο νέοι σταθμοί για παιδιά ηλικίας από 8 μηνών έως 2,5 ετών

Όπως ανακοίνωσε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Σωτήρης Καζιάνης  από 1η Νοεμβρίου, πρόκειται να λειτουργήσει νέος δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός στην περιοχή  Τσάρου, πάνω από το ειδικό σχολείο. Ο σταθμός θα υποδεχθεί δεκαοκτώ βρέφη ηλικίας από 8 μηνών μέχρι 2,5 ετών και οι δικαιούχοι έχουν ήδη επιλεγεί. 
Επίσης άμεσα, όπως είπε ο Σωτ. Καζιάνης στο enimerosi.com, πρόκειται να λειτουργήσει και ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός στη νότια Κέρκυρα. Ο σταθμός θα λειτουργήσει τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη στο κτήριο του παλαιού παιδικού σταθμού στα Μελίκια, ο οποίος θα μετατραπεί σε βρεφικός και θα υποδεχθεί δέκα μωρά. Στα σχέδια του δήμου, λέει ο κ. Καζιάνης, για την επόμενη περίοδο, βρίσκονται ακόμα δύο τμήματα βρεφών στην πόλη της Κέρκυρας καθώς και ένα στους Καρουσάδες της βόρειας Κέρκυρας.