Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο βουλευτής Κ. Παυλίδης επαινεί τους Κερκυραίους αθλητές

Κώστας Παυλίδης
15 Φεβρουαρίου 2017 / 12:00

«Ευχόμαστε ολόψυχα στην Παναγιώτα Δόση, τον Νίκο Νεράντζη και τον Δημήτρη Μονόπωλη να συνεχίσουν να μας προσφέρουν παρόμοιες συγκινήσεις και στο μέλλον και να φέρουν και άλλα μετάλλια κάνοντας περήφανη την κερκυραϊκή κοινωνία»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο βουλευτής Κέρκυρας Κώστας Παυλίδης συνεχάρη μέσω δήλωσης του, τους τρεις Κερκυραίους αθλητές που διακρίθηκαν στους βαλκανικούς αγώνες κλειστού στίβου της Κων/πολης. Η Παναγιώτα Δόση, ο Νίκος Νεράντζης και ο Δημήτρης Μονόπωλης μας γέμισαν περηφάνια. Συγκεκριμένα ο Κ. Παυλίδης ανέφερε τα παρακάτω:

«Oι επιδόσεις και των τριών αθλητών ήταν συγκλονιστικές. Ο κερκυραϊκός στίβος βρίσκεται σε άνθηση και καταγράφει τεράστια πρόοδο. Οι συνεχιζόμενες επιτυχίες και τα μετάλλια σε εθνικό και διεθνές επίπεδο είναι το επιστέγασμα της συλλογικής προσπάθειας που καταβάλλουν αθλητές και προπονητές.
 
Ευχόμαστε ολόψυχα στα παιδιά να συνεχίσουν να μας προσφέρουν παρόμοιες συγκινήσεις και στο μέλλον και να φέρουν και άλλα μετάλλια κάνοντας  περήφανη την κερκυραϊκή κοινωνία. Ευχόμαστε στη Παναγιώτα, στον Νίκο και στον Δημήτρη να συνεχίσουν με οδηγό τη δουλειά, την αφοσίωση και τη σεμνότητα σε αυτό που αγαπούν, να επιτύχουν μία καριέρα γεμάτη από διακρίσεις και καταρρίψεις ρεκόρ. 
 
Η πολιτεία οφείλει και πρέπει να σταθεί αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις όλων μας αυξάνονται συνεχώς όμως αυτό δεν θα πρέπει να μας προβληματίζει αλλά να μας χαροποιεί. Ηστήριξη των αθλητών και των αθλητριώνείναι καθήκον μας».