Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η 37η Regatta Brindisi στην Κέρκυρα

37η Regatta Brindisi
08 Ιουνίου 2023 / 18:51

Φέτος, ο αγώνας θα λάβει χώρα στις 11 Ιουνίου, με την εκκίνηση να δίνεται στο Brindisi της Ιταλίας και τον τερματισμό στην Κασσιόπη της Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών). Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών συνδιοργανώνει με τον ιταλικό όμιλο Circolo della Vela Brindisi το διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα 37η Regatta Brindisi – Corfu. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες Ιστιοπλοΐας της Νοτίου
Αδριατικής που χρόνο με το χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους αθλητές.

Φέτος, ο αγώνας θα λάβει χώρα στις 11 Ιουνίου, με την εκκίνηση να δίνεται στο Brindisi της Ιταλίας και τον τερματισμό στην Κασσιόπη της Κέρκυρας.

Θα συμμετέχουν πάνω από 100 σκάφη από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Γιουγκοσλαβία, τη Μεγάλη Βρετανία ενώ οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 13 Ιουνίου με την τελετή απονομής επάθλων στη Μαρίνα Γουβιών.

Οι προετοιμασίες για τον αγώνα Regatta Brindisi- Corfu, που συμπληρώνει 37 χρόνια συνεχούς παρουσίας και αποτελεί πλέον θεσμό, έχουν ολοκληρωθεί & ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους αθλητές αλλά και όλους τους Κερκυραίους φίλους της ιστιοπλοΐας, με μία σειρά εκδηλώσεων που στόχο έχουν την προβολή και ανάδειξη του νησιού μας. Συγκεκριμένα:

Τη Δευτέρα 12/6 στις 20:00 θα δοθεί στο χώρο της Μαρίνας Γουβιών, παράσταση παραδοσιακών χορών από το Χορευτικό Όμιλο Κέρκυρας και θα ακολουθήσει συναυλία της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας με τη συμμετοχή του Κερκυραίου βαρύτονου, Παντελή Κοντού.

Οι συμμετέχοντες αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν το πρωί της Τρίτης 13/6 στο μουσείο Καποδίστρια και στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή απονομής επάθλων & λήξης της διοργάνωσης, παρουσία χορευτικού συνόλου & dj (με συνοδεία φαγητού και ποτού).

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του εορταστικού 2ήμερου, 12-13/06/2023, οι επισκέπτες στη Μαρίνα Γουβιών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έκθεση αυτοκινήτων – αντίκα από την Classic Cars καθώς και μηχανοκίνητων δίκυκλων Vespa από το ομώνυμο κερκυραϊκό Club.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που στηρίζουν τη σημαντική αυτή διοργάνωση και ιδιαίτερα το μεγάλο της χορηγό, την εταιρεία D Marin Γουβιά, που για ακόμη μια χρονιά συνέβαλε καθοριστικά στο σχεδιασμό του αγώνα.
 
 
Το Δ.Σ. του Ι.Ο.ΜΑ.Γ.