Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τρίτη 6/12 συνεδριάζει η Επιτροπή Διαβούλευσης για το ωράριο μουσικής

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
01 Δεκεμβρίου 2022 / 13:25

Η διαδικασία εκκινήθηκε από την αρχή στα θεσμικά όργανα του δήμου Κ. Κέρκυραςμετά την υποβολή αίτησης-υπομνήματος της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τρίτη 6/12 καλείται σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαβούλευσης για να γνωμοδοτήσει για την παράταση ή μη του ωραρίου μουσικής στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός της παλιάς πόλης της Κέρκυρας μετά την υποβολή αίτησης-υπομνήματος της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα «ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ» (Παλαιόπολη Μον-Ρεπό). Στην συνεδρίαση επίσης το σώμα θα κληθεί να γνωμοδοτήσει και επί του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.φ.Η.Ο.) του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. 

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 στην ίδια αίθουσα. 

Σε εξέλιξη η διαδικασία

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα της παράτασης του ωραρίου μουσικής έχει ήδη γνωμοδοτήσει αρνητικά το Τοπικό Συμβούλιο Πόλης με ψήφους 4-3.

Η διαδικασία μετά τη γνωμοδότηση από την Επιτροπή Διαβούλευσης, θα συνεχιστεί στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ενώ τον τελικό λόγο για τη λήψη απόφασης θα έχει το Δημοτικό Συμβούλιο Κ. Κέρκυρας.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ