Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα ερωτήματα προς την Περιφερειακή Αρχή στη συνεδρίαση λογοδοσίας

Συνεδρίαση λογοδοσίας
13 Μαΐου 2024 / 10:53

Τετάρτη 5 Μαΐου 2024 στις 15:00 μμ, με τηλεδιάσκεψη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφερειακής αρχής για το δεύτερο δίμηνο του έτους 2024 θα λάβει χώρα στις 15 Μαΐου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 μ.μ., με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:Presence.gov.gr.

Ερωτήματα προς την Περιφερειακή Αρχή

1. Τα μεγάλα έργα υποδομής πιο αναγκαία από ποτέ για την Κέρκυρα (Κατατέθηκε από τον Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης «Ιόνιο Δυνατά! Κάθε Νησί Ψηλά», κ. Νικόλαο Μουζακίτη)

2. Κτίριο Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας (Κατατέθηκε από τον Επικεφαλής της παράταξης «ΑΝ.Α.Σ.Α. για τα Ιόνια Νησιά», κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο) 

3. Δίοδοι προσπέλασης στη θάλασσα. Μείζον ζήτημα για την ελεύθερη πρόσβαση στις ακτές, όσο και για την Πολιτική Προστασία (Κατατέθηκε από τον Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης «ΑΝ.Α.Σ.Α. για τα Ιόνια Νησιά», κ. Αλέξανδρο Μιχαλά)

4. «Περιφερειακός Συμπαραστάτης του πολίτη και της Επιχείρησης». ΄Ενας θεσμός διαμεσολάβησης μεταξύ πολιτών, νομικών προσώπων και τοπικής αυτοδιοίκησης (Κατατέθηκε από τον Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης «ΑΝ.Α.Σ.Α. για τα Ιόνια Νησιά», κ. Διονύσιο Γιακουμέλο)

5. Τι έχετε υλοποιήσει από τις μέχρι σήμερα δεσμεύσεις σας για Εθνικό Στάδιο, ΚΕΔΑΣΥ & 6ο Δημοτικό Κέρκυρας, όπως και για μέτρα Οδικής Ασφάλειας Ν. & Β. Κέρκυρας (Κατατέθηκε από την Επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων», κ. Αλεξάνδρα Μπαλού)

6. «Εργαζόμενοι Π.Ι.Ν.: Οι Περιφερειακές Αρχές αλλάζουν αλλά τα προβλήματα των εργαζομένων παραμένουν άλυτα (Κατατέθηκε από τον Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων», κ. Νικόλαο Γκισγκίνη)

7. Γήπεδα Αχαράβης, Αυλιωτών και Αγ. Ματθαίου: Ποιό το χρονοδιάγραμμα λειτουργικής αναβάθμισής τους;  (Κατατέθηκε από την Επικεφαλής της παράταξης «Μένουμε ΙΟΝΙΟ», κ. Μαρία Δρυ)

8. Υποστελέχωση υπηρεσιών: Ελλοχεύει κίνδυνος για την συνέχιση της λειτουργίας των υπηρεσιών (Κατατέθηκε από τον Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης «Μένουμε ΙΟΝΙΟ», κ. Αθηνά Αρβανιτάκη)

Η Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Ολυμπία (Ολίβια) Καρδακάρη