Αναγέννηση Περιβολίου: Δημοπρατούνται έργα 60.000€ από την ΠΙΝ στο γήπεδο

Αναγέννηση Περιβολίου: Δημοπρατούνται έργα 60.000€ από την ΠΙΝ στο γήπεδο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν φτάνει ένα έργο στη δημοπρασία είναι και κοντά στην υλοποίησή του, ενώ έχουμε «μπουχτίσει» κυριολεκτικά τα τελευταία 40 χρόνια από υποσχέσεις.

30
Ιουλίου / 2021

Μπορεί αν είναι «μικρό» σε ότι έχει να κάνει ο με τη χρηματοδότηση, μόλις 60.000€ αλλά απαραίτητο και χρήσιμο για το γήπεδο του Περιβολίου, εκεί όπου εκτός από την Αναγέννηση, χρησιμοποιούν και έχουν σαν έδρα και ο Κρόνος, και ο Μαραθιάς και τα Βασιλάτικα. Έργο να εξυπηρετήσει τουλάχιστον 4 σωματεία είναι άξιο αναφορά και όπως διαβάζουμε σε ανάρτηση του προέδρου της ομάδας (και προέδρου της κοινότητας) κ. Βασίλη Κουλούρη, θα δημοπρατηθεί σε 10 μέρες και θα φτιαχτεί και η περίφραξη και μέρος των εγκαταστάσεων από την Π.Ι.Ν. Καλοδεχούμενο και μακάρι αυτές οι έστω και μικρές παρεμβάσεις να γίνουν σε κάθε γήπεδο του νησιού που τις έχει ανάγκη.  

Η ανάρτηση του Β. Κουλούρη: «Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα πριν λίγο, ότι της 9 Αυγούστου δημοπρατείται το έργο της περιφέρειας, «Εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του γηπέδου Περιβολίου» προϋπολογισμού 60000 ευρώ. Το έργο περιλαμβάνει την πλήρη αντικατάσταση της περίφραξης του γηπέδου, καθώς και εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων. Ευχαριστώ, τόσο σαν πρόεδρος της κοινότητας, αλλά πολύ περισσότερο σαν πρόεδρος της Αναγέννησης όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτού του έργου».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ