Τρίτη διαδοχική περίπτωση διακίνησης ηρωίνης

Τρίτη διαδοχική περίπτωση διακίνησης ηρωίνης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνολικά περισσότερο από μισό κιλό ηρωίνης έχει κατασχέσει η Δίωξη Ναρκωτικών Κέρκυρας τις τελευταίες πέντε ημέρες.

05
Οκτωβρίου / 2016

Το τρίτο κατά σειρά κρούσμα αφορά σε δύο άνδρες ηλικίας 25 και 47 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης για διακίνησης ηρωίνης.
Μετά από στοχευμένη αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο άνδρες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 261 γραμμαρίων περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ.
Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν ως μέσω διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχε και αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών.
Οι δύο ημεδαποί, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα σε δύο ακόμη αντίστοιχες υποθέσεις διακίνησης σχηματίσθηκαν κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφίες, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σύλληψη στην Ηγουμενίτσα με ποσότητα 30 γραμμαρίων και η δεύτερη αφορά σύλληψη στην Κέρκυρα με ποσότητα 257 γραμμαρίων ηρωίνης.