Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόσκληση για 3 κωπηλάτες στο κοινόβιο της Εθνικής

ναοκ
27 Ιουλίου 2016 / 18:15

ΒΟΛΟΣ. Μπορεί να γύρισε μόνο με ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της η αποστολή του ΝΑΟΚ στη ΄Β Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων, αλλά είχε πολύ καλή παρουσία και την κλήση 3 αθλητών στο κοινόβιο της Εθνικής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Δίκοπος παίδων : 3η Πανελλήνια νίκη ( Κροκίδης Ι., Λουκάς Ι.) Τετράκοπος με πηδαλιούχο παίδων : 4η Πανελλήνια θέση (Σουβλάκης Ι., Μερκούρης Γ. Μολυβάτος Δ., Αναγνωστάκος Μ. με πηδαλιούχο τον Μιχαλά Ι.). Τετράκοπος κορασίδων: 6η Πανελλήνια θέση ( Νικοπάσχου Β., Μάμαλου Ε., Πρίφτη Δ., Προβατά Μ.). 
Επιβράβευση της προσπάθειας των παιδιών είναι η πρόσκληση των Φρόνιμου (Χρυσός Πανελληνιονίκης στο σκιφ ανάπτυξης), Κροκίδη και Λουκά(3η Πανελλήνια νίκη στο παίδων) σε κοινόβιο της εθνικής στον τομέα της ανάπτυξης που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο στις 03 Αυγούστου. Την αποστολή συνόδεψε και ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου και έφορος Κωπηλασίας κ. Δημουλής Γιώργος ενώ στους αγώνες παρευρέθησαν και ο Πρόεδρος του ΝΑΟΚ κ. Γαβαλάς, ο Γεν. Γραμματέας κ. Παυλογιάννης και μέλη του Δ.Σ.