Έκοψε την πίτα του για το 2020 το Τμήμα Κολύμβησης του Ναυσίθοου (video - photos)

Έκοψε την πίτα του για το 2020 το Τμήμα Κολύμβησης του Ναυσίθοου (video - photos)

ΦΩΤΟ και video από τη σελίδα του Ν.Α.Ο. Ναυσίθοος Κέρκυρας στο Facebook

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο κλειστό εθνικό κολυμβητήριο «Σπύρος Γιαννιώτης» αντάλλαξαν ευχές για το 2020 τα μέλη του κολυμβητικού τμήματος του Ν.Α.Ο. Ναυσίθοος Κέρκυρας

25
Ιανουαρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, σήμερα Σάββατο 25 Ιανουαρίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το τμήμα κολύμβησης του Ν.Α.Ο. Ναυσίθοος Κέρκυρας.Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο κλειστό εθνικό κολυμβητήριο Κέρκυρας «Σπύρος Γιαννιώτης».

Παράλληλα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε εσωτερική κολυμβητική ημερίδα με απονομή μεταλλίων στους κολυμβητές του Ομίλου των Ακαδημιών της μεγάλης πισίνας.Όλοι οι κολυμβητές έδωσαν το σύνθημα για μια νέα χρονιά γεμάτη καινούργιες προκλήσεις και επιτυχίες.Οι ιθύνοντες του Ν.Α.Ο. Ναυσίθοος Κέρκυρας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Βουλευτή Κέρκυρας με τη Ν.Δ., Στέφανο Γκίκα, καθώς και τον ταμία του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της Κέρκυρας, Κώστα Αγάθο, που τίμησαν την εκδλήλωση με την παρουσία τους.Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Ομίλου εύχονται σε όλους, μια χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργικότητα και ευτυχία!