Πυρά ΝΟΔΕ Κέρκυρας προς αποστολείς υβριστικής επιστολής

Πυρά ΝΟΔΕ Κέρκυρας προς αποστολείς υβριστικής επιστολής

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια «μυστηριώδης» επιστολή έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, στις τοπικές αρχές αλλά και τη ΝΟΔΕ Κέρκυρας. Στη θέση του αποστολέα αναγράφεται «Φιλελεύθεροι Πολίτες Κέρκυρας» με διεύθυνση μάλιστα ίδια με αυτήν της τοπικής ΝΟΔΕ της ΝΔ.

19
Ιανουαρίου / 2020

Με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός καταδικάζει απερίφραστα το περιεχόμενο και επισημαίνει «αν είναι πολιτικοί αντίπαλοι καλό είναι να σιωπήσουν, διότι εμείς δεν θα μπούμε σε δίνη». 

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ
Έκανε σήμερα την εμφάνιση του, με άγνωστο αποστολέα κάποιους αυτοονομαζόμενους  «Φιλελευθέρους» και διαφόρους στοχευόμενους παραλήπτες (τους θιγόμενους από αυτό) ένα χυδαίο κείμενο που με χαρακτηρισμούς, ύβρεις, υπονοούμενα και προσβολές στοχεύει στο να πλήξει την προσωπικότητα ανθρώπων ασχολουμένων με την πολιτική στην Κέρκυρα, χωρίς να χρησιμοποιεί ονόματα, αλλά περιγράφοντας χαρακτηριστικά τους η ιδιότητες τους η το επάγγελμα τους, με τρόπο που δε χωρεί αμφιβολία περί ποιων πρόκειται. Μεταξύ δε των θιγόμενων πρώην Δημάρχου, νυν Δημάρχων επαρχιακών Δήμων, Βουλευτών, πρώην Περιφερειάρχη κλπ, περιλαμβάνεται και ο νυν Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κέρκυρας. Το πιο εξωφρενικό μάλιστα είναι ότι ως διεύθυνση του ανώνυμου αποστολέα αναγράφεται πάνω στους φακέλους αποστολής «Μητροπολίτου Μεθοδίου 20», που είναι η διεύθυνση των Γραφείων του Κόμματος μας στην Κέρκυρα!

Καταδικάζω απερίφραστα την ενέργεια αυτή ως χυδαία και ανοίκεια και βλάπτουσα την Νέα Δημοκρατία. Αν μεν είναι μέλη της παράταξης μας, τους συνιστώ να μην βιάζονται να ανέλθουν στην διεύθυνση που χρησιμοποίησαν ως «αποστολέα», διότι οποίος βιάζεται σκοντάφτει, αντιθέτως να περιμένουν και να σεβαστούν τις δημοκρατικές διαδικασίες. Αν δε, είναι πολιτικοί αντίπαλοι καλό είναι να σιωπήσουν, διότι εμείς δεν θα μπούμε σε δίνη. Τραβάμε μπροστά και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η πρόοδος της πατρίδας υπό την καθοδήγηση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριακου Μητσοτάκη.

Ο Πρόεδρος την ΝΟΔΕ Κέρκυρας
Γιάννης Κοντος