Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κατά πλειοψηφία η έγκριση του προϋπολογισμού της ΠΕΔΙΝ

δήμος
29 Nov 2019 / 14:58
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΑΘΗΝΑ. Στην πρωτεύουσα εκτάκτως, λόγω της συμμετοχής των μελών της και στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης (ΚΕΔΕ), συνεδρίασε την Παρασκευή το πρωί το διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης (ΠΕΔΙΝ).

Ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον προϋπολογισμό της Ένωσης για το 2020, που ανέρχεται στο ύψος του 1.823.360 €. Αποφάσισε ακόμα, την εκδήλωση διαμαρτυρίας για την κατάργηση των δυο Τμημάτων του Ιονίου πανεπιστημίου σε Κεφαλονιά και Λευκάδα. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε το Όργανο ο δήμαρχος Ληξουρίου Κατσιβέλης, για τον σκοπό αυτό, οργανώνεται την επόμενη εβδομάδα ανοιχτή διαμαρτυρία στην πόλη, που θα μεταφερθεί τις επόμενες μέρες στην πρωτεύουσα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.