Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δείτε ζωντανά την εκδήλωση του «Παρατηρητηρίου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κέρκυρας» (live streaming)

Απορρίμματα
19 Οκτωβρίου 2019 / 14:39

Δείτε ζωντανά όλα όσα θα συζητηθούν στην διεθνούς εμβέλειας εκδήλωση με θέμα: «Η σύγχρονη ευρωπαϊκή διάσταση στη διαχείριση των απορριμμάτων. Μπορεί η Κέρκυρα να γίνει μοντέλο της;», που εξελίσσεται αυτή την ώρα στο Επιμελητήριο

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Πραγματοποιείται αυτή την ώρα, στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, η διεθνούς εμβέλειας εκδήλωση με θέμα: «Η σύγχρονη ευρωπαϊκή διάσταση στη διαχείριση των απορριμμάτων. Μπορεί η Κέρκυρα να γίνει μοντέλο της;», τη διοργάνωση της οποίας έχει αναλάβει το νεοσύστατο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Παρατηρητήριο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κέρκυρας».



Παρακολουθείστε μέσω live streaming -σε πραγματικό χρόνο δηλαδή- την εκδήλωση





Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Στερεών Αποβλήτων, Αντώνης Μαυρόπουλος, η Γενική Γραμματέας Διαχείρισης Αστικών Αποβλήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Vanya Veras, ο Διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Απορριμμάτων της Καταλονίας, Josep Maria Tost. και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος Finnova Βρυξελλών, Juan Manuel Revuelta.


.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί με σκοπό την διεξοδική συζήτηση και αναζήτηση βιώσιμων και φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων αναφορικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Κέρκυρα, οι Αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι πολιτικών, επαγγελματικών, επιστημονικών και παραγωγικών φορέων, καθώς και εκπροσώπων φορέων εκτός Κέρκυρας με ειδικό ενδιαφέρον.