Γιορτή κρασιού στους Καββαδάδες
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, καθώς και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καββαδάδων.
ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Γιορτή Κρασιού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα στους Καββαδάδες.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, καθώς και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καββαδάδων. Στον χώρο θα διατίθενται σουβλάκια, λουκουμάδες, αναψυκτικά και ποτά.
Παράλληλα, ισχύει η προσφορά όπου με την αγορά της πρώτης καράφας, το ξαναγέμισμα με κρασί παρέχεται δωρεάν.
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα, με την υποστήριξη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καββαδάδων.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

