Αυξήθηκε (πλην Κερκύρας) η κίνηση τον Σεπτέμβριο από τα αεροδρόμια του Ιονίου (πίνακες)

Αυξήθηκε (πλην Κερκύρας) η κίνηση τον Σεπτέμβριο από τα αεροδρόμια του Ιονίου (πίνακες)

Εξακολούθησε αυξητική η τουριστική κίνηση στην Ζάκυνθο σύμφωνα με τα στατιστικά της Fraport για το αεροδρόμιο, τον Σεπτέμβριο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε αυξητικούς ρυθμούς σε σχέση και σύγκριση με τον περσινό Σεπτέμβριο κινήθηκαν οι δείκτες του αεροδρομίου του Ακτίου, που εξυπηρετεί και την τουριστική κίνηση της Λευκάδας.

12
Οκτωβρίου / 2019

Με κίνηση στο 1/5 του αεροδρομίου Ι. Καποδίστριας, στο Άκτιο η αύξηση σχεδόν έξι χιλ. επιβατών από το εξωτερικό «έδωσε» ένα 5,4% πάνω και συνολικά (επιβάτες εσωτερικού, εξωτερικού) για τον Σεπτέμβριο του 2019, + 5,2%!
 
 
 
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Μειώθηκε η κίνηση Σεπτεμβρίου και από το αεροδρόμιο Άννα Πολάτου στην Κεφαλονιά. Δυο χλιάδες και κάτι αφιξοαναχωρήσεις εξωτερικού λιγότερες, έκαναν τον δείκτη της κίνησης αρνητικό για τον Σεπτέμβριο (- 1,8%) ενώ αθροιστικά για το πρώτο 9μηνο του 2019, η επίδοση παραμένει θετική +1,7%.
 
 
 
ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Επιβεβαιώνει την κίνησή της σε τουριστικά αναπτυξιακή τροχιά η Ζάκυνθος, σύμφωνα με ατ στατιστικά στοιχεία για την κίνηση από το αεροδρόμιο Δ. Σολωμός. Σημειώθηκε αύξηση και με τις πτήσεις εσωτερικού (+ 11,2%) και με τσάρτερ (+ 1,8%), στέλνοντας τον συνολικό δείκτη Σεπτεμβρίου 2019 στο + 2,1%.