Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα την Κυριακή η «Μπρουκ» της «Τόλμης & Γοητείας»

Μπρουκ
09 Οκτωβρίου 2019 / 12:28
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου θα αφιχθεί στο νησί των Φαιάκων η Κάθριν Κέλι Λανγκ, η πασίγνωστη Μπρουκ της εμβληματικής σαπουνόπερας Τόλμη και Γοητεία.

Ως γνωστόν, η ώριμη πια αλλά πάντα γοητευτική ηθοποιός, έχει κλείσει συνεργασία με τον Κύπριο σκηνοθέτη και ηθοποιό Ανδρέα Γεωργίου και θα συμμετάσχει ως γκεστ σε λίγα επεισόδια του σίριαλ «8 Λέξεις» που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.

Συνάντηση με τη Δήμαρχο

Μάλιστα η διάσημη σταρ, θα συναντηθεί και με την Δήμαρχο Κερκυραίων και Διαποντίων Μερόπη Υδραίου, η οποία θα την "περπατήσει" στην ιστορική πόλη της Κέρκυρας και τα πιο γραφικά σημεία της. Μαζί με την ηθοποιό θα βρίσκονται και οι συντελεστές της σειράς, ενώ στη συνέχεια, όλοι μαζί θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στο ιστορικό δημαρχείο Σαν Τζιάκομο.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.