Ν. Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι στους Αγ. Σαράντα, όπλα στην προεκλογική φαρέτρα του Έντι Ράμα

Ν. Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι στους Αγ. Σαράντα, όπλα στην προεκλογική φαρέτρα του Έντι Ράμα

Ο Ράμα κυκλοφόρησε "Φωτογραφία της Ημέρας", στον λογαριασμό του στο fb, με την σύζuγό του και το γιο τους, Zaho, με τον πρώην πρόεδρο Νικόλα Σαρκοζί και τη σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι

ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ. Σε προσωπική υπόθεση έχει μετατρέψει για μια ακόμα φορά την καμπάνια για τις εκλογές ο Έντι Ράμα.

23
Ιουνίου / 2019

Άλλοτε φορώντας καπελάκι PS (Σοσιαλιστικό Κόμμα) και άλλοτε προσθέτοντας πουκάμισο με τα αρχικά και το 30, προβάλλοντας έτσι τη θέση του ότι οι τοπικές εκλογές θα γίνουν οπωσδήποτε την επόμενη Κυριακή, 30 του μηνός Ιουνίου, όπως αρχικώς είχαν προσδιοριστεί.
Το επικοινωνιακό όπλο στη φαρέτρα του πρωθυπουργού της Αλβανίας, το Σάββατο, είχε το όνομα της Κάρλα Μπρούνι, που προσκλήθηκε να δώσει συναυλία, με αφορμή την παγκόσμια μέρα της μουσικής, στο αρχαίο θέατρο του Βουθρωτού. Συνοδευόταν φυσικά από τον σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί. Και όπως μετέφερε κι ο Ράμα στην εκλογική συνάντηση για την παρουσίαση του υποψηφίου Χρηστάκη Κίτσου στον παραμεθόριο Δήμο με την Ελλάδα, τη Φοινίκη, το διάσημο ζευγάρι έμεινε έκπληκτο "από την εξαιρετική διαφορά ανάμεσα στην ιδέα που είχαν για την Αλβανία όταν ήρθαν και την Αλβανία που είδαν".
Το Σάββατο έγινε η προεκλογική εκδήλωση του ΣΚ στους Αγ. Σαράντα, για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του γιατρού Αντριάν Γκούρμα στον δήμο της πόλης.
 
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ