Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το συναίσθημα μέσα από τον ήχο και το χρώμα, στο Δημοτικό Θέατρο

Φιλαρμονική Θιναλίων
11 Ιουνίου 2019 / 13:56
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Λευκός καμβάς όταν γεννιόμαστε. Χρωματική παλέτα τα συναισθήματα, οι εμπειρίες, οι επιθυμίες, οι

λύπες, οι χαρές… Περιγράμματα, χρώματα, σκιές, φως, η ζωή μας όλη». “Η μουσική, αρχίζει εκεί που δε μπορούμε να εκφραστούμε με λέξεις. Κάθε έκφρασή της κι ένα κολάζ συναισθημάτων που στοχεύουν κατευθείαν στη ψυχή.”
 Μία προσπάθεια ταυτόχρονης ηχητικής και χρωματικής απεικόνισης των συναισθημάτων θα πραγματοποιήσουν τη Κυριακή 16 Ιουνίου 2019, ώρα 20:00 το καλλιτεχνικό εργαστήρι της Δήμητρας Κληρονόμου η Φιλαρμονική Θιναλίων και τα τμήματα ζωγραφικής των Πολιτιστικών συλλόγων Αρίλλα και Αχαράβης στη Μικρή Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας. Πρόκειται για μία πρότυπη παράσταση/project που σκοπό έχει να ξυπνήσει έντονα συναισθήματα στους θεατές μέσα από τη συνεργασία ζωγραφικής και μουσικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ζωγραφιές θα γίνονται ζωντανά μπροστά στο κοινό. Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης θα πραγματοποιηθεί η ετήσια έκθεση ζωγραφικής των μαθητών των καλλιτεχνικών εργαστηρίων στην αίθουσα του Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου.
Οι συντελεστές
Μουσική διεύθυνση: Φωτεινή Αγγέλη
Εικαστική Επιμέλεια: Δήμητρα Κληρονόμου
Διοργανωτές: Σύλλογος Μουσικών και Φίλων της Φ.Θ. “ ο Απόλλων”,
Πολιτιστική Πρωτοβουλία Αρίλλα, Καλλιτεχνικό Εργαστήριο Καρουσάδων,
Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αχαράβης
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.