Εντυπωσίασε με νέο ρεκόρ η Σπυριδούλα Καρύδη

Εντυπωσίασε με νέο ρεκόρ η Σπυριδούλα Καρύδη

ΤΡΙΚΑΛΑ. «Πέταξε» κυριολεκτικά και μάλιστα με αντίθετο άνεμο η Σπυριδούλα Καρύδη στα Τρίκαλα, η οποία έκανε την κορυφαία επίδοση

19
Μαΐου / 2019

στο τριπλούν στην Ευρώπη, στην κατηγορία Κ20 το Σάββατο 18 Μαΐου, στη διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος. Η νεαρή Κερκυραία αθλήτρια προσγειώθηκε στα 13,48 μ. (-1,6) στην πρώτη της προσπάθεια και έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, αφού με ανάλογες επιδόσεις θα μπορέσει να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο. Η αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη, η οποία συνεχίζει τις σταθερές εμφανίσεις, βελτίωσε το 13,27 μ., που ήταν το ατομικό της ρεκόρ από το 2018.
Η νεαρή αθλήτρια δείχνει ότι φέτος ετοιμάζεται να κάνει σπουδαία πράγματα, αφού πριν από μία βδομάδα, στην Κεφαλονιά, στα «Βεργώτεια» ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ στο μήκος και τώρα ανέβασε κατά 21 εκατοστά το ρεκόρ της στο τριπλούν. Αυτό που ενθουσιάζει είναι πως η Σπυριδούλα, έχει πολλούς αγώνες μπροστά της και αν στο ξεκίνημα κάνει τέτοια άλματα, μπορεί στη συνέχεια να περιμένουμε πολύ μεγάλες εκπλήξεις και γιατί όχι, ένα ευρωπαϊκό μετάλλιο. Να θυμίσουμε ότι οι Πανευρωπαϊκοί Κ20 θα γίνουν 18 με 21 Ιουλίου.

Σπύρος Πίκουλας