Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα παρουσίαση της Μερόπης Υδραίου με 6+6 υποψηφίους (video)

Μερόπη Υδραίου
19 Απριλίου 2019 / 09:38

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην τελική ευθεία προς την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου της, η Μερόπη Υδραίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Κερκυραίων Δήμος» και υποψ. δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων

παρουσίασε έξι νέους υποψηφίους αλλά και έξι παλιούς της συνεργάτες, δημοτικούς συμβούλους στην τρέχουσα θητεία του δημοτικού συμβουλίου, εκ νέου υποψηφιους. Όπως διευκρίνισε, τα τελευταία ονόματα του συνδυασμού της, θα ανακοινωθούν μετά την Μεγάλη Εβδομάδα.

Οι νέοι υποψήφιοι είναι οι εξής:



1. Αγγελική Κόντη, κοινωνική λειτουργός, εργαζόμενη στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Παλαιοκαστριτών
2. Αντώνης Νικολούζος, ελεύθερος επαγγελματίας
3. Βαγγέλης Ραράκος, πρόεδρος Τ.Σ  Λακώνων
4. Χρύσανθος Θεόδοτος, επιχιερηματίας στον κλάδο της εστίασης
5. Γεώργιος Παπαδόπουλος, ελεύθερος επαγγελματίας 
6. Σπύρος Παγιάτης, απόστρατος αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ.

Στη συνέχεια, η Μερόπη Υδραίου προχώρησε στην παρουσίαση των παλαιών συμβούλων της δημοτικής της ομάδας, που θα είναι εκ νέου υποιψήφιοι. 
Πρόκειται για τους:
1. Νίκο Καλόγερο, Αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς της Κέρκυρας, με συγκρότηση και ικανότητες που αναδείχθηκαν μέσα από την μαχητικότητα του  στο δημοτικό συμβούλιο. Είναι ηλεκτρολόγος  μηχανικός και εργάζεται στον Όμιλο ΟΤΕ ενώ είναι Γραμματέας του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ Κέρκυρας. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας και είναι μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κέρκυρας.
2. Κώστα Κόντη, που είναι ένας δημοτικός σύμβουλος με σοβαρότητα, εμπειρία και κοντά στους πολίτες. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων και συνδέεται με μια πολύπλευρη προσφορά ως παράγοντας στον αθλητικό χώρο και κυρίως στο χάντμπολ.
3. Δημήτρη Μεταλληνό, έναν Πανεπιστημιακό με μεγάλο επιστημονικό και συγγραφικό έργο,  που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Κερκυραίων Δήμος το 2014.Η προσφορά του στον Πολιτισμό και ταα γράμματα είναι πολύτιμη και αξιοθαύμαστη.  Είναι  διδάκτορας του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και πάνω από όλα ενεργός πολίτης με ανθρωπιά και ευαισθησίες.
4 Γιάννη Σερεμέτη, έναν άνθρωπο της εργασίας, έναν αυτοδιοικητικός που είναι πάντα κοντά στον πολίτη. Έχει διατελέσει  Πρόεδρος τοπικής Κοινότητας, δημοτικός σύμβουλος στον άλλοτε Δήμο Αχιλλείων που έχει ξεχωριστή αγάπη για τον τόπο του αφού συνεχίζει εδώ και χρόνια να είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού του.
5. Σάββα Κουλούρη εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο 2 φορές στο Δήμο Λευκιμμέων και υπάλληλο στο ΙΚΑ για 3 2χρόνια,. Είναι πρόεδρος στη ΔΕΥΑΛ, εκλεγμένος επί χρόνια στο ΔΣ του συλλόγου προσωπικού εργαζομένων ΙΚΑ. Μέλος επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου και πρόεδρος επιτροπής εκτίμησης ακινήτων του Δήμου.
6. Νίκο Χειρδάρη, εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο και επιτυχημένο επαγγελματία. Είναι Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και αιρετό μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου από το 2011 έως σήμερα, έχοντας διατελέσει μεταξύ των άλλων Πρόεδρος του  τμήματος Υπηρεσιών και Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου. Άνθρωπος της δράσης και της προσφοράς, κοντά στους ανθρώπους της αγοράς και της επιχειρηματικότητας.