Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η κερκυραϊκή παρουσία στο έτους τουρισμού Ελλάδα - Ρωσία 2017 - 2018

Ρωσία
24 Ιανουαρίου 2018 / 09:12

Η συνάντηση διασύνδεσης μεταξύ των Περιφερειών Ελλάδας-Ρωσίας, στο πλαίσιο του Έτους Τουρισμού, διοργανώνεται από το υπουργείο Τουρισμού, μαζί με τις Περιφέρειες της Ελλάδας και σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Ρωσίας με θέμα «Τόσο διαφορετική Ελλάδα».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στη Μόσχα βρίσκεται ο Δήμαρχος να εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη διήμερη διαπεριφερειακή συνάντηση που πραγματοποιείται εκεί, σήμερα κι αύριο, στις 24 και 25 Ιανουαρίου. Η συνάντηση διασύνδεσης μεταξύ των Περιφερειών Ελλάδας-Ρωσίας, στο πλαίσιο του Έτους Τουρισμού, διοργανώνεται από το υπουργείο Τουρισμού, μαζί με τις Περιφέρειες της Ελλάδας και σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Ρωσίας με θέμα «Τόσο διαφορετική Ελλάδα».
Το Έτος Τουρισμού Ελλάδας - Ρωσίας 2017-2018 αποτελεί ένα επιχειρησιακό πλαίσιο διμερούς συνεργασίας, που περιλαμβάνει την ανάδειξη νέων ελληνικών περιφερειακών προορισμών και των ανταγωνιστικών τους πλεονεκτημάτων, τη στοχευμένη προώθηση νέων θεματικών προϊόντων και τη διεύρυνση της τουριστικής προσφοράς, προκειμένου να ενισχυθεί ουσιαστικά η τουριστική ροή από τη Ρωσία στην Ελλάδα.
Το πρόγραμμα των συναντήσεων του τουριστικού φόρουμ είναι διήμερο και την πρώτη ημέρα η θεματική του θα επικεντρωθεί σε παρουσιάσεις των ελληνικών Περιφερειών προς τους αντίστοιχους Υπουργούς Τουρισμού Περιφερειών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις των ελληνικών Περιφερειών με τις ρωσικές Περιφέρειες, με στόχο την προώθηση θεματικών τουριστικών προϊόντων. Τη δεύτερη ημέρα θα γίνουν συναντήσεις με φορείς του ιδιωτικού τομέα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.