1.203.200€ για δράσεις τουριστικής προβολής από την ΠΙΝ

1.203.200€ για δράσεις τουριστικής προβολής από την ΠΙΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ένταξη της πράξης “Δράσεις προβολής φυσικών και πολιτιστικών πόρων της ΠΙΝ 2017 - 2018” στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ιόνια Νησιά 2014 - 2020 υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

09
Νοεμβρίου / 2017

Η δράση, με κωδικό ΟΠΣ 5008068, χρηματοδοτείται με 1.203.200 ευρώ και έχει ημερομηνία έναρξης την 15η Νοεμβρίου 2017 και λήξης την 31η Δεκεμβρίου 2018. 
Στόχος είναι η προώθηση και προβολή των φυσικών και πολιτιστικών πόρων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων μέσω της χρήσης σύγχρονων εργαλείων, τα οποία συνδράμουν στη δημιουργία ιδιαίτερης τουριστικής ταυτότητας και αναδεικνύουν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής. 
 
Οι δράσεις
 
Δημιουργία επικοινωνιακής πλατφόρμας και ανάπτυξη περιεχομένου (κείμενα , φωτογραφίες, θεματικές τουριστικές εμπειρίες, video κλπ)
“Above the line” επικοινωνία (διαφημιστική προβολή στο εξωτερικό, καταχωρήσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, διαφήμιση σε τηλεόραση και ραδιόφωνο)
Διαφημιστική προβολή στο CNN
Διαφημιστική προβολή στο TRAVEL CHANNEL
Προβολή της ΠΙΝ σε διεθνείς ψηφιακές πλατφόρμες (έκθεση με δημοσιεύσεις διαφημιστικών σε διεθνείς ψηφιακές πλατφόρμες μεγάλης επισκεψιμότητας)
Ενέργειες δημοσίων σχέσεων
Ενέργειες και δράσεις ψηφιοποίησης
Προβολή της ΠΙΝ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
 
«Το τουριστικό προϊόν είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα τοπικά μας προϊόντα, τον πολιτισμό, έχει ανθρωποκεντρικό ορίζοντα και στόχο την τόνωση της οικονομίας των νησιών και την ανάκαμψη από την κρίση. Έτσι πορευόμαστε και σε αυτούς τους άξονες κινούνται οι δράσεις μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης, Θεόδωρος Γαλιατσάτος.