Τρίτη 18.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κινηματογραφικές καλοκαιρινές Παρασκευές στη Μαρίνα Γουβιών!

Θερινός Κινηματογράφος
07 Ιουνίου 2024 / 16:24

Η D-Marin Γουβιά και η D-Marin Λευκάδας ανοίγουν τις πόρτες τους αυτό το καλοκαίρι, με υπαίθριες προβολές & ελεύθερη είσοδο για το κοινό

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η D-Marin Γουβιά και η D-Marin Λευκάδας ανοίγουν τις πόρτες τους αυτό το καλοκαίρι, με υπαίθριες προβολές & ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η D-Marin, ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των premium μαρίνων, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη για ακόμα μία χρονιά του επιτυχημένου Open Air Cinema σε δύο από τις μαρίνες της στην Ελλάδα, προβάλλοντας 13 ταινίες κατάλληλες για όλη την οικογένεια!

Για όλο το καλοκαίρι, κάθε Παρασκευή στη Μαρίνα Γουβιών και κάθε Δευτέρα στη Μαρίνα Λευκάδας, οι επισκέπτες και οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν μαγικές κινηματογραφικές βραδιές.

Στο εντυπωσιακό νησί της Κέρκυρας, σε ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, η D-Marin Γουβιά καλωσορίζει τη διοργάνωση της κινηματογραφικής αυτής εμπειρίας για τρίτη συνεχή χρονιά, ενώ η D-Marin Λευκάδας, σε ένα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του Ιονίου, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μοναδική εμπειρία του υπαίθριου κινηματογράφου για πρώτη φορά.

Ο Γιάννης Κουτσοδόντης, Γενικός Διευθυντής της D-Marin για την Ελλάδα, δηλώνει: “Το Open Air Cinema αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στις δραστηριότητές μας, αναβαθμίζοντας την εμπειρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας, καθώς και τους επισκέπτες στις μαρίνες, οι οποίοι λόγω έλλειψης κατάλληλων αιθουσών στα νησιά στερούνται την απόλαυση μίας κινηματογραφικής βραδιάς. Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και να προσφέρουμε ένα πλαίσιο που ενδυναμώνει τους δεσμούς με τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Η D-Marin παραμένει προσηλωμένη στον εντοπισμό και την κάλυψη τον αναγκών και των προσδοκιών των τοπικών κοινωνιών, γεγονός που αποτελεί θεμέλιο της ESG στρατηγικής μας”.

Για όλο το καλοκαίρι, οι επισκέπτες και οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν μαγικές κινηματογραφικές βραδιές, με ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Οι υπαίθριες προβολές θα ξεκινούν στις 21:30, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό.