Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση του Στ. Πουλημένου με την Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης

Εθνική Πινακοθήκη
13 Μαρτίου 2024 / 15:39

Αποφασίστηκε η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, μεταξύ της Εθνικής Πινακοθήκης, και της Πινακοθήκης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Στέφανο Πουλημένο, επισκέφτηκε σήμερα στο «Μαράσλειο», η Διευθύντρια  της Εθνικής Πινακοθήκης Συραγώ Τσιάρα, συνοδευόμενη από την Επιμελήτρια  του Παραρτήματος Κέρκυρας της Εθνικής Πινακοθήκης, Μαρίνα  Παπασωτηρίου.

Στη συνάντηση υπήρξε η διάθεση και από τις δύο πλευρές για συνεργασία σε όλους του τομείς, όπως η  ανταλλαγή έργων Τέχνης, τεχνογνωσίας και η συνδιοργάνωση  εκθέσεων.

Συζητήθηκε και αποφασίστηκε, η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, μεταξύ της Εθνικής Πινακοθήκης, και της Πινακοθήκης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Στην συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά της Εθνικής Πινακοθήκης, η Έφη Αγαθονίκου, Διευθύντρια συλλογών, η Αγνή Τερλεξή,  Προϊσταμένη Τμήματος Συντήρησης, η Κατερίνα  Αρβανιτάκη, Προϊσταμένη Διοικητικού και η Ειρήνη Σάπκα  Τεχνική Σύμβουλος. Από την πλευρά της Πινακοθήκης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, η Βάσω Καββαδία, υπεύθυνη οργάνωσης εκθέσεων και δράσεων.